SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA :) tatieabdaziz.blogspot.com :D

Thursday, September 13, 2012

MANDARIN OHH MANDARIN !

wahh !! lagi satu assignment tak setel lagi nih .. kene wat video untuk subjek mandarin lakk . tak pasal-pasal kene jadik pelakon tak professional . haha . punye laa susah nak wat, baru laa aku tau camne rasanye pelakon-pelakon tb tu wat pengambaran . penat wehh ! gelak je lebih tapi scene nye pendek je . aku tak sanggop nak tengok muke aku time belakon, belum tengok lagi pon da tergelak dah. :DD  terbelit-belit lidah woo nak cakap cine nih . ni hao ma? wo hen hao . nih baru perkataan yang senang-senang, belum lagi yang susah-susah lagi. ada masa bape ari je lagi nak kene submit video tu . tapi best laa sebab dapat rasa cmne berlakon :) banyak lagi scene tak shoot lagi nih . hahah . okey lahh . abis dahh :DD nak g siapkan video nih . taraaa !!!! tak lama lagi dapat laa anugerah artis paling popular . suka hati aku jelaa . salam :)

1 comment:

  1. hai..saya follow awk..

    ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    ReplyDelete